ORDU / ÇAMAŞ - Şehit Yıldıray Uygun İlkokulu

Şehit Yıldıray Uygun İlkokulu

Örmeli Mh. Osman Uygun Cd. No 6/1 52430 ÇAMAŞ/ORDU
Vizyon
Öğrencilerimizin zekâ düzeylerini, kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve Esaslarına bağlı, çağdaş, vatanını ve milletini seven, kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, özgüveni yüksek, insan hak ve özgürlüklerini, hoşgörüyü, demokrasiyi ve sevgiyi benimsemiş, bireyler olarak yetiştirmektir.
08.40-14.45
Ulaşım
Okulumuza il ve çevre ilçelerden ulaşım mevcuttur. Öğretmenlerimizin büyük çoğunluğu Fatsa ilçesinden gidiş geliş yapmaktadır.
Çamaş Aşağı Pazar Mevkii Sağlık Ocağı bitişiğindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun İle olan uzaklığı 52 km. Fatsa İlçesi´ne 18 km. uzaklıktadır. Okulumuz ilçe merkezindedir.
E TWİNNİNG PROJE ORTAKLIKLARIMIZ VARDIR.